physiokineticlogo

Povestea familiei Physiokinetic

Parteneri:

Despre Physiokinetic

Pentru că ne place să fim deschiși, iar pacienții noștri să se simtă ca acasă la noi, ne-am gândit să vă împărtășim povestea noastră, a familiei Physiokinetic. În toamna anului 2008, trei prieteni ( Andrei, Adi și Răzvan) au pus bazele unul vis comun – Centrul de kinetoterapie, fizioterapie și recuperare medicală “Physiokinetic” din Bistrița, primul centru privat de acest fel de pe raza județului Bistrița-Năsăud.
Am început doar noi trei, iar după patru luni am decis să ne mărim echipa și am angajat primul fiziokinetoterapeut. În prezent, în centrul nostru lucrează 15 specialiști, care deservesc pacienți de toate vârstele și pentru toate patologiile, atât din Bistrița-Năsăud, cât și din alte județe din țară.
Momentan ne desfășurăm activitatea în Bistrița, Năsăud și Maieru (în parteneriat cu Policlinica Maieru – unde deservim pacienți și prin CNAS) și în curând ne vom extinde și la Beclean. Planurile noastre de viitor pe termen mediu sunt mărețe și sperăm ca în viitorul apropiat să venim în sprijinul pacienților noștri și cu partea de internare.
Anul 2022 ne-a adus două colaborări importante, de care suntem foarte mândri: cea cu Policlinica MedTotal din Bistrița, unde pacienții noștri beneficiază de tot suportul și priceperea medicilor colaboratori și cu Policlinica Maieru, unde colaborăm pe Baza de Medicină Fizică și Reabilitare. Tot de anul acesta am pus la dispoziția pacienților imobilizați și nedeplasabili serviciul PhysioHome, care oferă terapie de specialitate la domiciliul pacientului, precum și serviciul de Hidrokinetoterapie – terapie în apă, atât pentru pacienții adulți, cât și pentru copii, acesta fiind dezvoltat în colaborare cu CasaEma.
Pe parcursul anilor trecuți am oferit și altor clinici private consultanță și expertiză pentru dezvoltarea unor baze de tratament și a unui spital privat de recuperare medicală.

Avantajele noastre

Focus pe solutii
Echipa profesionista
servicii prietenoase
Preturi accesibile

Povestea noastra din ultimii 14 ani

2008

Am pus bazele companiei

2012

Am deschis locatia din Nasaud

2014-2022

Colaborare cu un spital privat de recuperare

2022

Colaborare cu Policlinica Maieru

2022

Colaborare cu Casa Ema

2022

Colaborare cu Policlinica Med Total

2022

Am deschis locatia din Beclean
Chirlejan Cristinel Adius
prof. Fiziokinetoterapeut Principal
Chirlejan Razvan Rares
Kinetoterapeut Principal
Pantis Flavius Andrei
Kinetoterapeut Principal
Muresan Anca Bianca
Kinetoterapeut
Iliesiu Ligia-Elena
Fiziokinetoterapeut
Moldovan Denis Alexandru
Profesor Cultura Fizica Medicala
Ureche Larisa-Ionela
Balneofiziokinetoterapeut
Selejan Adriana- Larisa
Balneofiziokinetoterapeut
Nușfelean Denisa-Ionela
Balneofiziokinetoterapeut
Berki Alexandra Mihaela
Balneofiziokinetoterapeut
Adrian Vasile Sirb
Fiziokinetoterapeut
Todoran Lenuta Viorica
Asistent Medical Generalist
Malutan Ana-Simona
Asistent Balneo-Fizioterapie
Copyright © 2022 PHYSIOKINETIC